DEPRESE?
Anotace: Nevyváženost puberty
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
´51
Očima přesmutnýma
hledím v prázdnou ulici
Chtěl bych zastavit čas
tak bezohledně běžící
Proti všemu bezmocný
Kapky slz kanou po líci
Chtěl bych být silný,
Co se dá, rozsekat
Podejte nejtěžší palici
Náměsíční nebo ponocný?
Jsem prostý člověk
chci být však kat
Nikdo mně neslyší
nikdo ani nevidí
Je to svět hluchoněmých
nebo svět bez lidí
Komentáře (1)
Komentujících (1)