Když nebe pláče
Anotace: Déšť je dobrý,očišťující...většinou!
Sladké slzy deště
Vítr o okna sladké slzy deště tříští,
pláče nebe nad ránem příštím.
Co lidi vzbudí,
přežít nenechá noční sny ta krása odvěká.
Vítr o okna sladké slzy deště tříští,
nebe pláče nad ránem již nebude žádné příští.
Ptáci,myši i psi děsem piští ví co s sebou nese déšť jež o slepá okna sladké svoje slzy tříští.
Zkázu,utrpení,bolest,smrt nebe mění se na stříbrošedou rtuť.
Jen slunce vzplane na rudé obloze-lidstvo čeká poslední exploze.
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Maryje..., René Vulkán, CULIKATÁ, tato22, Mbonita, Jeněcovevzduchukrásného, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (4)