Čtvrtý den abstinence
Čtvrtý den abstinence...
je to zvláštní...
Všechno dává smysl,
všechno je nesmysl...
Nevím co cejtim,
nemam alkoholovou lupu
co by odhalila...
jestli tě miluju nebo jen chci.
Dala bych si pivo...
... a rum.
A potom bych křičela
až do rána tvý jméno... do záchodový mísy.
Dalších šest dní mě čeká...
uvidíme co z toho bude.
Třeba se mi to zalíbí,
líbat tě střízlivá.
Óda na penicilin....
....ty kurvo moje....
....nedáš mi spát....
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, Maryje..., la loba, tato22, ECHO PARAZIT, V.N.Losinský
Komentáře (4)
Komentujících (4)