Anotace: .....záporný vztah k přírodě nabývá obludných rozměrů.....
Souzním s Tvými slovy. Krásná báseň, která by měla ,,oslovit." Jen záleží na lidech samotných, zda chtějí naslouchat...
16.08.2021 22:38:35 | Jaruška
Dýchla z toho na mě historie, kdy lidé k zemi i sami k sobě měli blíž.
25.07.2019 21:51:09 | Night King
jo nabívá......oni už dávno zapoměli, kde vlastně žijem......ale nevadí.....ono se jim to brzo připomene a ozve......super napsané....tohle mě prostě baví....s myšlenkou.
19.10.2011 19:56:00 | ECHO PARAZIT