Žiji v jiném světě
Dávno v zapomnění leží,
stará truhla vzpomínek,
vzpomeneš si na ni stěží,
pod přívalem novinek.
Já však žiji minulostí,
jako ještě žádný z nás,
včerejšek je skutečností,
ač ho již vzal dávno čas.
Přemýšlím, jak mohlo býti,
před světem se uzavírám,
zpochybňuji vlastní bytí.
na své touhy zanevírám.
Světy z příběhů krásné,
a vzpomínky co bolí,
než můj život zhasne,
za pravdu je volím.
Často vzlétnout toužím,
až k bělostným oblakům,
jenže se tu velmi soužím,
nikdy nevěř zázrakům.
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Elyona, Thalia, Maryje...
Komentáře (3)
Komentujících (3)