Kmotřička Smrt
Anotace: báseň pro sebevrahy ;-)
Lidské bytí?
Někdy k zblití...
Někdy zase k zulíbání
Noc, která Vás osvobodí
Dítě, co se nenarodí
Portréty snů temnoty
Bože, zbav Vás dobroty
Dobré skutky trestat musím
a proto se Vám tak hnusím
Kmotřička Smrt
Temnoty paní
Mnozí z Vás bojí se
druzí se klaní
Jednou však najdu si
každého z Vás
Až hodiny odbijí
přijde Váš čas...
Když nepovede se to na poprvé
přijdu ZAS!
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Findë
Komentáře (3)
Komentujících (2)