Skládačka
Anotace: jen moje pouho pouhé vnímání skutečností:-)
Skládačka
Skládám si svůj malý svět,
podle barev, lidí a jejich vět.
Nabýváš na tvaru každý den,
jsi rychlejší než ten nejdivočejší sen.
Křičím, zpomal, ale ty letíš dál,
najednou jsi z ničeho nic vzplál
a jeden dílek s sebou málem vzal.
Tvůj obličej se z něj na mě smál.
Opatrně Tě dám tam, kam patříš,
neboj se, už se jen tak nevytratíš.
Ještě nevím, jak malý velký čí dlouhý budeš,
jo, a doufám, že mě nakonec neoškubeš.
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: J's .., Agniezka
Komentáře (0)