S pocity jako po Hitchcockových filmech
tiše ždímeš polštáře
a fyziognomie tvého alterega
se až nápadně podobá Santa Clausovi.
Bojíš se alkoholiků
a ve snech jsi již dvakrát zemřela.
Co dělat s maniodepresí?
Třeba se rozplynout do mořské pěny
jako ta víla
a pocítit to tenké ostří nožů
na patách.