Nákaza
Nahodím si kravatu
a imidž bez kazu
aby som jedovatú
goriliu nákazu
podplatil hneď za rohom
nech sa ďalej šíri
z džungle s mojím brlohom
kde nie je vzduch číry
kto som - to som, na to mám
aby som bez viny
bol ako sneh lanský, dám
koľko treba, činy
pod tlakom sú v záruke
že raz musí buchnúť
ten bombakšeft na ruke
(- nezdaniť a zdúchnuť)
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gudula, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)