Anotace: Jedna z básniček,kterou jsem schopná zveřejnit.. tak prosím..jen do mě..
Hezký, akorát jsem se někdy zadrhnul při čtení. Možná by jsi mohla zkusit zjednodušit "zkrátit" jednotlivé verše, působíto na mě až příliš tvrdě, ale možná je to záměr ... =)
14.04.2006 20:57:00 | Miro Sparkus
To Lady: Jop tenhle uplne užasnej filmík jsem viděla...ostatně...básnička vznikla den poté...
02.04.2006 20:08:00 | Lady Celebrian
A vidělas ten film - "Mrtvá nevěsta Tima Burtona"??? Je úžasný, jako tahle báseň!
01.04.2006 09:15:00 | Isabella Monvoisin
Celebrian,je to krásná básnička.Jsem ráda žes ji ukázala světu,z rejpalů si nikdy nic nedělej a jen tak dál.....Ayla
15.02.2006 21:10:00 | Ayla