Anotace: k této básni mě inspiroval pohled na mouchy, které se kapánek rozpekly uvnitř lampy :)
jj prominte... chyba byla opravena :) a máš pravdu, zpracování není nic moc.... taky nejsem žadný básník
15.02.2006 15:14:00 | Meliorist
Výborný námět, zpracování, žel, už nikolivěk. Občas to zní poněkud křečovitě (např. krásou života zavalená) a rýmy taky nic moc (např. nalezištěm - pohřebištěm). Můj dojem. A ještě si oprav "viděly" v první sloce, prosím, prosím.
15.02.2006 08:58:00 | JardaCH
Úžasná!!!fakt paráda...moc se mi líbí...to jinak než za 100 ani nelze...Tak smutné a přesto naplňující.Tak zbytečné a přesto tak úchvatné...Nemám víc co dodat...
14.02.2006 23:41:00 | Sawati
díky... hnedka mám lepší náladu :) já ještě neci umřít Měj se a hezkej zbytek Valentýna :)
14.02.2006 22:05:00 | Meliorist
pekne, smutne a presto me tam neco boli to bude asi to ze zemrit nekdo chce ale doufam ze to nebude tak brzy a proto jsem dala 100%
14.02.2006 22:03:00 | 89Rosa