Kdybychom přestali slavit Vánoce, Velikonoce, Nový rok a podobné svátky, nebylo by v životě už místo pro radost =) Cožpak se nechceš radovat alespoň z něčeho, co nám zbylo?
18.02.2008 09:19:00 | MichTry
Vánoce, Silvestra, Velikonoce, to všechno víceméně slavim, jsou to všechno strašně staré křesťanské svátky, z dob kdy na nich nemohl nikdo vydělávat, protože v době vzniku to ani nikoho nenapadlo...:)
17.02.2006 22:01:00 | Souný