Anotace: Možná krátká úvaha nad životem,možná jen pár slov složených do rýmu...
Nevím, mě to v té chvíli napadlo tak a tak jsem to i napsal. Ale jinak většinu básní píšu na čtyřverší. Mnohokrát děkuji za komentíky.
15.02.2006 19:27:00 | Tomáš~2
Pání, je to moc pěkný, škoda jen, že je to po dvou řádcích a pak pauza... v trochu jiné formě by se mi to možná líbilo víc. Ale zas tak moc mi to nevadí, na stovečce to určitě nic neubírá :)
15.02.2006 19:19:00 | Nausika