Anotace: poslední nákup a zdvořilý pozdrav
Jo, to se mi líbí. Název..., anotace ..., obsah - neopakují se, přitom sami, i společně něco vyjadřují a říkají... moc dobrý.
02.04.2006 10:41:00 | MATT
Organizujeme se Sunny sraz Literáků, více informací v diskusním fóru…Jsi srdečně zvána
03.03.2006 15:08:00 | Manik
Myšlenky krouží kolem a sedají na oči jako šediví motýli, kdy přijde okamžik, že dotek motýlího křídla se změní v ránu kladivem?
22.02.2006 22:29:00 | Hary_nš
Takove kratoucke dilko a prece tak smysluplne. Kdyby to nemelo smysl, tak to sem asi nedavas :) pozor, zrovna se topim v logickych hrickach :))) ale ... hezke, vic nez hezke:)
15.02.2006 20:12:00 | Trapné děťátko