Upír
Anotace: těžký život upíra
Vzpomínám jaké to bylo,
než se mé srdce rozpůlilo,
žil jsem běžným životem,
teď nočním tvorem jsem,
pořád větší zmatek mám v sobě,
zapomínám co cítím světe k tobě,
mé srdce trpí tím bojem,
nechci být jen krvežíznivým tvorem.
Přečteno 537x
Tipy 3
Poslední tipující: TeruKurosaki, Bitter Beauty, E.
Komentáře (4)
Komentujících (3)