Pokaždé
Anotace: Některé pocity je opravdu těžké popsat.
Pokaždé, když vsadíš ze svých rtů do mé kůže
semínka polibků – ta slova němá,
na každém z těch zulíbaných míst
přímo z mé kůže vykvete mi chryzantéma.
Pokaždé, když vnímavý tvůj prstoklad
nejen mé tělo, ale i mé srdce rozechvěje,
prostoupí mou kůži takový zvláštní pocit…
Dere se skrze ni jako hebký, heboučký květ orchideje.
A každičký chloupek pohne se podoben
stebélku trávy s ostatními v tanci, to když fouká.
Pokaždé, když jsem s tebou, rozkvétám, voním, tančím.
Pokaždé jsi můj vítr a já jsem tvoje louka.
Komentáře (4)
Komentujících (4)