Anotace: Závěrečná píseň k Drdově hře Dalskabáty hříšná ves, v naší (per)verzi s podtitulem Covynato, pane Drdo?
Tak tahle je skutečně báječná. Trefil jsi se přesně do mého vkusu. Jeden z nejlepších kousků tady!!!
20.02.2006 17:54:00 | Aro
S textem zčásti nesouhlasím, nicméně je to buřt. K lidovému divadlu se to sakra, Jarda, hodí.
Jen v posledním verši je nepřímá řeč, dal bych tam aspoň pomlčku. A Lucifer je s velkým L.-)))
- ale dyk je to vlastně jedno, že jo?
17.02.2006 14:29:00 | Petr Miroslav
Ne,čert Tě neber! To by si peklo sakra polepšilo! Těšilo by se z tvých básniček a my tady na zemi bychom zase ostrouhali!
16.02.2006 18:07:00 | Branwen1
Tak tadle je, myslim, trochu na tebe nevšední, ne? Ale se mi líbí, to jakože neměl bejt zápor třebas, nebo tak. Prostě n á d h e r n á!
16.02.2006 16:48:00 | Králík
Ať věříš nebo ne, přece jsou andělé,
i čerti pekelní, i duše zmatené...
znám jich dost, občas se na chvíli zastaví,
chýši ježibaby opouští se svítáním... :o)
16.02.2006 10:53:00 | Cecilka