:)
no ale jinak pozadi te basne je v tom,ze jsem se ten vecer strasne moc opil, a tak jsem mel rano nejaky sebereflexivni pocity:))
sakra, to uz je daaaavno
;)
22.06.2008 10:26:00 | dead-head
Když pláčí andělé, na zem se snáší monzuny a jsou povodně...
20.06.2008 20:36:00 | Chancer
tahle se mi fakt líbí ...asi si to umí představit i zašeptat ...i když třeba to šeptám po mém ...
28.12.2007 10:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba
-> hédˇa: no pokud to nevidíš, což se běžně stává komukoliv, tak jestli to chceš pochopit, tak si ty obrazy představ.. a těch psledních pár veršů je taková.. taková sranda.. je to nedokončený a když trefíš rytmus tak jí dokončíš:)) a má to hlavu a vtip:)
28.02.2006 10:01:00 | dead-head
Húú, to je dobrý, tak tohle jsem tady už dlouho neviděl, za sto procent a bez debat. Teď neusnu, jak si to budu pořád opakovat:) V přiměřené míře všechno, dokonalé, dnes nemám už co vytknout!
17.02.2006 01:04:00 | Hynas