Šachovnice
..jdu..sedm kroků...od lásky..
..a vlevo sedm..
..bronzových soch..
..sedm slov..
..na trávě..
..šest pavoučích noh..
..šest klíčů..
..od bran nevěstince...
..pět úderů..
..ledového srdce..
..pět...vzdechů..
..z tichých not..
..čtyři mrtvé kočky..
..na chodníku..
..čtyři krásné ženy
..bez svrchníku..
..tři..laně..
..v lese
..tři..dopisy..
..pod zrcadlem...
..dva hady..
..dítě nese..
..dvě..slepé dívky..
..na ráhnu..
..jeden..anděl…
..s hlavou ve dlaních..
..a poslední krok............ve středu…
Přečteno 545x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Vénëa
Komentáře (3)
Komentujících (3)