tak je moc nádherná, mylsím také, že jí každý nepochopí, hodně lidí jí pochopit ani nebude chtít a hodně lidí jí podle mě ani pochopit nemůže
17.02.2006 17:22:00 | Melfëa
myslím, že tuhle pochopí jen ten, kdo opravdu chce. Musí tam být i tolerance. Je to vážně dokonalý, v hlavě mi pořád zní přirovnání vosy při jídle a umírajícího pána -> tohle je... hrozně moc výstižné, něco, s čím se setkáváme každý den, ale ani si toho nevšimneme, bereme všechno tak, jak to je... Až když někdo napíše takhle ryzí dílo, pak teprv přemýšlíme - není to škoda?
Bezpochybně 100
16.02.2006 19:59:00 | Nausika
sila... mam strach, ze to hodne lidi nepochopi. Ale vim o cem mluvis. Hodne se me to libi. Davam 100%. pride me to hodne silny...
16.02.2006 19:23:00 |