My, starší generace máme o malinko více slovenčinu v krvi, tedy "bozky" jsou polibky...
15.03.2006 18:14:00 | Buližník
Ještě jsem nestihla potřehnout, jestli píšeš básně pro svou milou, nebo proto, že Tě to jen tak napadne. To je dost směrodatné, protože vím sama od sebe, že moje začáteční básničky adresované jakémusi "onomu jedinému milovanému", který byl celkem fiktivní, se mi často vedly lépe, než teď. Ale to nic. Tobě se daří úplně všechno, ať je to adresované komukoli. Líbí se mi - 100% :)
18.02.2006 12:11:00 | Yves
Parde, zírám na to. O komentář níže jsem u klíštěte napsanej já, ale já ten komentář nepsal. Okamžitě jdu změnit heslo.
16.02.2006 20:20:00 | Buližník
jedno kafíčko
utvrdí zdravíčko?
hm...možná
zbaví stresu
dvě kafíčka
rozlepí víčka
hm...možná
zaženou chmury
Však s hlavou na draka
a šesti hrnky od turka
hm...zřejmě
blíží se krize
tak radši na stres příště
bys nevypadal jak klíště
nacucané kofeinem
dej si radši čokoládu:)
16.02.2006 19:21:00 | Epona