Lhář
Paprsky slunce lechtají tvou tvář,
Do ucha šeptá ti lhář.
Který na hlavě nemá svatozář.
Dává ti rady jak přežít,
Rady abys nemusel zemřít
A jak se můžeš s bohem měřit.
Že je tvůj služebník, ti praví,
Že ti přeje jen zdraví
A jak se trápíš, že ví.
Stačí mu jen lejstro podepsat,
Potom můžeš Onen svět odepsat
A novou kapitolu ve svém životě nadepsat.
Nevěř mu ty kecy,
Vždyť jsou i jiné věci.
Radši si nalij dvě deci.
Každý chcípnout musí,
Dříve nebo později tě smrt zdusí
A tak radši svojí cestou jdi si.
Komentáře (0)