Anotace: to co je zde..si poslechl i on..vysoká pozice mi nerozklepe kolena..a neztiší ni tón
Ještě k taničce jedna a dvě: Ona si o to řekla, vysvětlivky k dvojce jsou v komentářích. Kdyby to šlo, napsal bych to jednodušeji, ale ona by to nepochopila.o)))
Jinak jsem se vyjadřoval i k hodnocení, z mých věcí si nedělám hlavu, je mi to "skoro" fuk (abych nebyl pokrytec). Sám jen píši, neklikám - jsem ten s psychickou poruchou a dost často se mi třese ruka.-)
17.02.2006 14:52:00 | Petr Miroslav
za 3,14 od Ludolfa.-) Ne, já sem démant, nebo dement?? Já nevim jak se na to kliká. Taky krásnej den vám sluníčkům. A bacha! Vůbec nejsem fajn, jsem vzteklý a kousavý pes!
17.02.2006 14:10:00 | Petr Miroslav
Krásně ses z toho vypsala. Jen s tím svědomím...nevím, nevím. Někteří lidé ho prostě nemají.
17.02.2006 09:25:00 | JardaCH
Doufám, že aspoň nadechnout ses stačila,
než tohle dílko jsi lavinově sbásnila!! :o)
Ju, takhle se mi líbíš, sestřičko drahá!!! :o)))
17.02.2006 08:45:00 | Cecilka