Anotace: Honzo, byla bych moc ráda, kdybys ten zájem měl, ale jestli nemáš, budu se muset spokojit s Ním - s tím jiným...
Ty, jež vím, kdo jsi, napiš svá slova více konkrétněji. Tahle básnička totiž není pouze básnička(ještě k tomu škaredá)...
21.02.2006 17:49:00 | Veronika R.