Pistole,poledne,prásk
Anotace: Neholená tvář a kolty proklatě nízko u pasu..
Poledne
je zas
a znova
Poledne
Pistolníci
Proti sobě
Stojí kolty
Poledne
Nízko u pasu
Prsty nedočkavě
tancují
Poledne
Dusot kopyt
Křik a vějíře
prachu
V pěnivých slinách
písek
Prrrrrrrááááááááskkk
Poledne
Odvál strach
Zas je mrtvo
Zas a znova
Kopnu do sebe
ještě jednu krvavou
a světe div se
dvojitou!
Já přemáhám se
říct ti:
Zítra
Ty a já
Budem čekat
Poledne
A
Jeden z nás
se z písku nezvedne
Tak nebuď měkej,Amigo!
Doraž včas
Ať polednem
se rozlehne
prrrrrááááááássssssskkk
Komentáře (1)
Komentujících (1)