Anotace: Některé stránky mého života.
vtáhne to do rytmu.. co takhle dodělat akordy?
muzika by tu hravost jeste vic rozvedla, popřemýšlej nad tím.
21.02.2006 11:21:00 | dead-head
Tak, má milá, my si nebudeme lhát, že ;-) Pěkný nápad, ale pro mě alespoň o dva poslední řádky zkrátit. Ten konec to ničí. Možná bych to zkrátila i o šest řádků. Protože to podstatné už bylo řečeno...je to tvoje dílko, ale někdy méně znamená více ;-)
P.S.: slibuji, že zapřemýšlím a přečti si roje ;-)
19.02.2006 15:06:00 | no
Pro mě báseń dne; přesně tak se cítím a když se v básni někdo pozná, nemůže být než dobrá...
18.02.2006 22:02:00 | Tinwen