Vrátit čas
Vrátit čas
je jako vypít
všechen dým
v zakouřeném baru
Kde bluesová zpěvačka ztratila hlas
a orchestr si zapomněl noty
Barman improvizuje na kytaru
a už nemá kdo obsluhovat
nespokojené hosty
kteří raděj vypadli
a šli domů
totálně opilí
Aby zase zapomněli
že čas nelze vrátit
stejně jako nelze vypít
všechen smutek
na tomhle zpropadeném
světě
Komentáře (1)
Komentujících (1)