Smrt
Anotace: Smrt dostihne každého z nás...
Nebe zatáhne se temnými mraky
smrt se zas navrátila,
přijde si možná pro tebe taky
proto, aby život ti zmařila.
Poliuje tvoje děti a tvou ženu,
jiskry v očích jí zhasnou,
"a praví", že je čas jít a opustit vinu
i vojáci v bitvě často padnou.
Smrti je to všechno jedno,
její fuk jaký to byl člověk
ať je to dítě vino či nevino
smrt byla, i když byl starověk.
Komentáře (1)
Komentujících (1)