Anotace: Možná zvláštní vám to přijde ale to byly ted mé pocity...občas jsou i pocity chaotické-ale melancholiii se zdravuji:)
Já myslím, že se ti to docela daří rozdávat druhým úsměv, tak ti přeju aby ten smutek tě rychle opustil.
20.02.2006 18:01:00 | petulinka :)
Opět musím pochválit tvou básničku-je krásná.Děkuju za komentář...Máš pravdu-ikdyž člověk truchlí musí jít dál a rozdávat radost.Ikdyž mě to bude ještě chvíli trvat. V tobě vidím sebe, přesně co píšeš,to cítím.Jen tak dál-ráda si přečtu další.
20.02.2006 10:08:00 | Floweret