Anotace: hodně mě to vystihuje a pište prosím vaše názory
Kdybys končila větou "Už čekám jen na příchod anděla co mě oddělá", tak ta báseňka trošku zajímavěji vyzní. Literárně to podle mě nebylo špatné, jen bych se zkusila míň zabývat sama sebou a rozšířila bych svůj specifický pohled na situace v okolí.
19.02.2006 12:48:00 | Miskitka