Anotace: O strastech války, o tom, jak jednoho člověka vzali a postavili do první linie, přestože si to tak vůbec nepředstavoval..
Tahle báseňka se mě osobně líbí. Jednoduchá, přitom slova nejsou klišé, říká co chce a nenutí do toho šroubované verše (až na poslední dvě sloky, tam ti to trochu skřípe). Jinak hodnotím jako dobré dílo.
19.02.2006 21:04:00 | Miskitka
Válku moc ráda nemám,ale poprala ses s tím celkem slušně,je vidět,že máš dobrou slovní zásobu a víš,co chceš
19.02.2006 20:13:00 | Harr