Co dodat, miluju epigramy, krátké formy. Nenadřeš se
tolik na nich a vystihnou toho někdy víc než povídka,
novela.
Hold, vše se zkracuje, vlasy se zkracují, život se
prodlužuje.
04.05.2007 21:23:00 | jehlaspichlas
Znám křišťálovou studánku,
které se říká marast.
Jestli to půjde takhle dál,
dám se rychle na chlast.
04.05.2007 21:20:00 | jehlaspichlas
krátké, výstižné, pěkné...i když mi ta posleddní řádka nedochází,ale jinak klasny...
19.02.2006 21:03:00 | Lady Celebrian