Hvízdám si tu
Anotace: Když člověk má,měl by pomáhat....platí to ve všem
Hvízdám si tu,hvízdám.
Svět u nohou mi leží
a já jen štěstí v hrsti mám.
To vytoužené štěstí,
které tak postrádám.
Tak dlouho jsem ho sbírala,
teď,
už ho z ruky nepustím.
Jen třeba na okamžik půjčím,
smutným dušičkám,
které hledají,
ale nenacházejí.
A budu ještě víc šťastná,
že jsem lidem nápomocná.
Komentáře (1)
Komentujících (1)