Ty verše jsou možná předvídatelné,ale zkusila jsem je číst nahlas a ejhle-se snadností, s jakou na sebe navazují, se zvyšovalo i tempo a naléhavost, a "ztratit se všemu" tu gradaci ukončilo ráznou tečkou.Málokdy jsem četla tak dobrou básničku složenou z tak prostých veršů. Inu, v jednoduchosti je krása,ale to Ty víš,že?
20.02.2006 07:36:00 | Branwen1
Mlha je, soudím, docela šikovná. Líbí se mi ten lehký nadhled, to že to nebereš tak strašně vážně, ani literárně to není špatné.
19.02.2006 21:30:00 | Miskitka