smutná
Anotace: asi nejni dobrá, ale zastesklo se mi
co se to děje je to sen?
že lidi v mrazu chodí ven
tam za louží kde chudobě se daří
kde totalita často život zmaří
já znám tam jednu paní
moc hodná to mi věř
já často myslím na ní
zda přežila tu řež
co asi dělá,jak se má
jak snáší těžké chvíle
jestli zas k nám,přes bojiště
urazí dlouhé míle
a všichni co ohrnují nos
jimž ukrajina páchne
věřte ža málokdo z nich v obýváku
si s pivkem v klině dáchne
Komentáře (0)