Mít tu možnost
Anotace: Myslím, že název mluví za vše:)
Mít tu možnost
Odletět pryč
Sbalila bych si věci a letěla
Mít tu možnost
Zbavit se tíže
Odlepila bych se od země a letěla
Mít tu možnost
Být sama sebou
Chopila bych ji a pryč bych letěla
Já však nejsem ve snu.
Realita vedle mě stojí,
i když bych dala vše za to,
ať mě s ní co nejméně pojí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)