tu poslední sloku jsi trochu odfláknula..
ale vše je odpuštěno vzhledem k tématice :o))
jak tě znám..tak výmol nevýmol..raději by ses zula
a půjčila svý boty druhýmu..a nechtěl je více :o))
21.02.2006 13:18:00 | šuměnka
Líbí se mi. Je opravdu ze života. Žádný vznášení v oblacích, ale realita a hezky podaná.
20.02.2006 19:11:00 | Epona
Není co dodat
u Tebe oázu klidu nalézám
pro radost svou
a nejsem sám.
20.02.2006 16:37:00 | Jan Urban
Nějak bylo, nějak bude....
říká kolem lidí dost.
Sem tam musí prodírat se roklí,
sem tam osud postaví jim most.
Nějak bude, nějak bylo....
mít svou místenku na život
a kráčet pouze po koberci
určitě by tě nebavilo.
20.02.2006 15:54:00 | Mourek