Chlapec, stařec, slepec a jejich stín
Anotace: sami si to přeberte...
Chlapec s naivitou jemu vlastní
V nový den rád zavítá
Nic, co čelo vrásní
V oblacích si zalítá
Ten chlapec, to jsem já
Stařec jehož nohy bolí
Spánek věčný uvítá
Včerejšek touhou
A zítřek zcela holý
Ten stařec, to jsem já
Slepec se zlomenou holí
Cestou nepoznanou klopýtá
Hnán vpřed touhou
V boji nikdy nepovolí
Ten slepec, to jsem já
Stín je cestou doprovází
Pod nohama utíká
Jejich duše vyprovází
Brány občas zamyká
Ten stín, to jsem já
Komentáře (6)
Komentujících (4)