Až na dno
Anotace: o někom kdo si hrál na frajera a pod tou přetvářkou jsem našla prima človíčka...
Hladina jezera poseta tisícem hvězd
odrážejících se jako v očích tvých,
jen k němu vede jedna z nejtajnějších cest
a potopit se až na dno je jeden velký hřích.
Na vlnách houpá se hra a váhání,
smutek, bolest, touha a žal,
já potápím se hlouběji se zdáním,
že sis na dno tajemství dal.
Měsíc stříbrný v obětí nebe
houpá se hodně vysoko,
na dně té přetvářky našla jsem tebe,
bylo to opravdu hluboko.
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)