Zase jsme se vrátila k Tvým básním a opět měn nezklamala tahle, kterou jsme už četla, ač mi tento styl moc neříká tak mi trochu pomohl vykouzlit dnes úsměv na rtech, díky Ti
21.07.2007 19:32:00 | Santinan Black
Zvláštní báseňka, chválím zajímavý nápad, ale jinak mi nic tento styl neříká...
I já děkuji Tobě za vánoční přání. A taktéž děkuji za komentářík, potěšil i když já ososbně si myslím, že příliš psát neumím... Krásný Štědrý večer ještě jednou:)
24.12.2006 18:02:00 | Santinan Black
Poslala jsem Ti mailík, ale nevím, jestli Ti došel.
Jestli jsi mi dal správnou adresu, tak mi dej vědět.
A pij do dna, ale bacha, ať v té láhvi zbude taky pro mne.
pá
25.05.2006 22:46:00 | Anny
Jsem zvídavá, tak řekni více, když umíš tak hezky rožhnout plamínek svíce.
16.05.2006 17:25:00 | Anny