Lhář
Jsi lhář převlečený za anděla
vzal sis kousek mýho těla
a je ti jedno co já jsem chtěla...
Ďábel tě pokoušel, když psaní jsi mi psal -
co ti ten úlet z tvé strany dal?
Vzpomínka na tebe pod černou hlubinou
bolest a žal mě stejně neminou
ta chvíle s tebou stala se nevinnou...
Nebe není modré a už nebude
- hezky sis pohrál osude...
Komentáře (2)
Komentujících (2)