Ty se též umíš dobře rozžhavit
i oheň potom rozséváš,
aby si prevít nechal zajít chuť
napadat toho, koho ráda máš.
A zvládáš to i bez Golema...
21.02.2006 11:55:00 | Mourek
Golem má své chyby, a potom nadejde čas k jeho zničení. Viz. můj Rozklad Golema.
21.02.2006 10:31:00 | Jan Urban
Nepotřebuješ Golema... dobrota z tebe sálá...
a nepřítel... před tebou šance postrádá :o)
bezmocným sílu dáš... vichřice tohle zvládá...
Golema prostě TOBĚ netřeba!!! :o)))
21.02.2006 08:39:00 | Cecilka