Prostě mi scházíš,,.
Anotace: ...dnes v noci v práci,asi by si zasloužila vylepšit ale já jí sem dávám jen tak syrovou...
Prostě mi scházíš, co víc k tomu říci
Hledám Tě ve tmě, jak plamen svíci
Prostě mi scházíš, nač kouzlit slovy
Často mé slzy víc než hlas poví
Že já Ti scházím, přijde mi k smíchu
Nespáváš v objetí nářků a vzlyků
Že já Ti scházím, snad někdy kdysi
Byla jsi laska má, né pouze čísi
Prostě mi scházíš, ta věta tak tíží
Rozum se s citem v souboji kříží
Prostě mi scházíš, utéct si přeji
Miluji, proklínám, volám a kleji
Komentáře (4)
Komentujících (4)