Pět konců
Pět konců
Pět konců
Tě prý napraví
Ten první
Ten je
Na zdraví
Druhý
Na lidský řeči
Třetí
Na spánek
Laskavý
Čtvrtý
Ať smutky
Léčí
A pátej
To je kulomet
Co bude
Dětem
Vyprávět
Že měly
Tátu
Jen
Pár let
Momentálně
Je to pár
Metrů
Pár zatracenejch
Kroků
Není
A nebude
Nic
Sto roků
Komentáře (1)
Komentujících (1)