Prosba
Nádherná sladká labuti
V bělostném rouše nevinnosti
Rozprostři svá křídla něžná.
Jediným mávnutím perutí
Osvoboď od krutosti
Svět, který cenu lásky nezná.
Jásavá záře plamenů
Naplňuj lidská srdce
Svým teplem víry a touhy žít.
Naděje, jsi strážcem pramenu,
Nedovol vyschnout živé řece,
Z níž, najdem-li pohár, smíme pít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)