Na čajíček? Kdykoliv - jenom ten med mám bohužel včelí...
Brilantní básnička jako obvykle.Líbila - za sto.
22.02.2006 13:20:00 | Branwen1
Každá hospodyňka správná,
(jak maminka mě naučila)
vždy porci na stůl navíc dává...
aby tak pocestného uctít směla,
pokud by jeho kroky ke dveřím zavítaly
a svojí přítomností domu požehnaly.
Proto nemohla se žádná krádež stát...
ten spor je bezpředmětný...
Mohu-li uvítat
u stolu básníka, co "senior" si říká,
pak čistý ubrus žehlím
a svátečně prostírám... :o)
Děkuji!!!
22.02.2006 10:39:00 | Cecilka
špicéééééééééééééééééééééééééééééé
holka povětrnná se bude muset činit... :-))
22.02.2006 09:55:00 | Buližník