Anotace: jak se asi lidé museli tenkrát cítit... a jaké to muselo být krásné ...
No tak to mi snad děláš schválně!!
Píšu ti komentík a ty mi ho zveršuješ...
vím, chyba je na mé straně, nemám číst od konce...
promiň... :o)
22.02.2006 15:56:00 | Cecilka