Bouře 2006
Anotace: a jaké "obyčejné" je to dnes... tak trochu mi přijde, že ztrácíme kontakt s přírodou... tedy, ne že bych si chtěl potřásat rukou s bleskem ;-)
Nahoře na nebi se čerti žení,
však žádná divná věc to není,
do křesla sednu, pustím si telku,
co venku se děje, jedno je v celku,
chrání mě již od dob Prokopa Diviše,
kus kovu na domu, co mám ho nejvýše!
Komentáře (6)
Komentujících (6)