Máří Magdaléna
Anotace: dílko vzniklé na prahu Nového roku, kdy jsem se naučila sedět u nohou Člověku
Havraními vlasy hladím roucho beránka,
havraními vlasy stírám bláto cest.
S havraními vlasy chci dál být tvá schovanka
z havraních vlasů chci ti rubáš plést.
Před tebou klečet je štěstí,
před tebou kořit se cíl.
Jen tebou se chci nechat vésti
jen s tebou užívat chvil.
Z tvých nohou stéká krev.
Havraními vlasy, před tebou…
Komentáře (0)