Anotace: Jsem normální?
Tahle mne opravdu zaujala, jelikož to se mnou je přesně stejně, takže jí nemůžu nedat 100, úplně se v ní vidím.
07.05.2006 14:33:00 | CorrimsonTom
nejseš normální:) aspoň ne normální ve smyslu nějaký normy ta básnička za tebe říká, že se na život dovedeš podívat trochu jinak než vostatní. seš originál. a to bych o sobě vždycky slyšel radši než:" ne,neboj seš normální." tak sem tě snad nijak neurazil.líbí se mi tvuj styl. přečtu si tě, rozhodně!
22.02.2006 21:29:00 | kulishak
Zajimavé:) Ale hlavně že ten život žiješ, ptže někdo někdy pouze existuje a tomu se nedá říkat život:)
22.02.2006 20:26:00 | makretka